GODSTRANSPORT OG COVID RESTRIKTIONER I NORDJYLLAND

Kære Kunder,

For at reducere smitteudviklingen i Nordjylland, er der fra nu til og med den 3. december 2020 indført en lang række restriktioner for kommunerne: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø kommuner.

Godstransport er fortsat undtaget restriktionerne, da godstransport som udgangspunkt er kritisk. Transport af gods til og fra og gennem de omfattede kommuner er derfor fortsat muligt af hensyn til forsyningssikkerheden. Chaufførerne, der bringer gods ind og ud af ovenstående kommuner, bør ikke opholde sig i længere tid i kommunerne, og det mener vi godt vi kan overholde i tæt samarbejde med laste/losse stederne. Sammen holder vi forsyningskæden intakt.

Oplysningerne fra Sundhedsministeriet vedrørende restriktioner i Nordjylland, herunder i forhold til godstransport og chauffører, findes i nedenstående faktaark, følg linket her:

https://sum.dk/Aktuelt/Nyheder/Coronavirus/2020/November/~/media/Filer%20-%20dokumenter/01-corona/Faktaark-om-restriktioner-i-NJ.pdf

Vi håber, at vi som tidligere i Covid forløbet, kan komme godt igennem disse nye restriktioner sammen, og har du spørgsmål til ovenstående så kontakt os som altid meget gerne.

Mange hilsner,

Anders Nielsen & Co. / Ancotrans