Speditørelev til Aarhus

Anders Nielsen & Co/Ancotrans søger en speditørelev til vores kontor I Aarhus

Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS er Danmarks største transportør af skibscontainere med mere end 750 lastbiler kørende i daglig rotation i et område dækkende Danmark, Tyskland, Holland og Sverige.

Vi har stor og rigtig god erfaring med uddannelse af elever og søger p.t. en ny speditørelev til vores kørselsafdeling i Aarhus. Så hvis du har lyst til at blive en del af ANCOfamilien og tage del i vores vision om at blive den største containertransportør i Europa, så læs endelig videre.

Department: Spedition og shipping
Project Location(s): Aarhus

DAGLIG JONGLERING MED MANGE BILER
Som elev bliver du en del af vores kørselsafdeling i Aarhus, hvor du vil blive kastet ud i alt fra disponering af lastbiler til forskellige administrative opgaver i forbindelse med vores mange transporter. Tempoet er højt og humoren i højsædet, og du vil meget hurtigt blive udfordret på en lang række områder fra planlægning af transporter til kundeservice. Vi kan til gengæld tilbyde dig en alsidig uddannelse i transportbranchen og en hverdag, som med garanti ikke bliver kedelig! Klarer du det rigtig godt, vil der med stor sikkerhed blive et job til dig hos Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS i fremtiden.

 

ER DU EN AF VORES NYE KOLLEGAER?
Så bliver du en del af Danmarks førende transportvirksomhed indenfor container kørsel med egne kontorer i Gøteborg, Helsingborg, København, Odense, Aarhus, Hamburg og Rotterdam og en stærk vision om mere. Vi er en handlekraftig koncern, som drives frem af viljen til vækst og modet til forandringer. Dagligdagen er præget af et fokus på vækst, kundeservice, udvikling og gode resultater i kraft af vores dygtige medarbejdere. Samtidig arbejder vi hver dag hårdt på at skabe et godt arbejdsmiljø ud fra et værdisæt, som alle i virksomheden kender.

 

DEN RIGTIGE KANDIDAT HAR FØLGENDE KVALIFIKATIONER:

  • Du har afsluttet HHX, STX, EUX, HF eller HTX. Hvis du kommer fra STX, HF eller HTX skal du tage de 5 ugers supplerende grundforløbsundervisning (EUS).
  • Har du samtidigt erhvervserfaring, er det kun en fordel
  • Du er yderst robust, når det bliver hektisk
  • Du er meget serviceminded
  • Du passer ind i vores særlige ånd og vil være med til at udvikle virksomheden
  • Du er nysgerrig og elsker at lære nye ting
  • Du er IT-kyndig (Navision/Microsoft produkter)
  • Du taler og behersker engelsk og gerne andre sprog
  • Du vil endvidere få en ansættelse med ordnede forhold, med bl.a. frokost, frugt, massage, forsikrings- og sundhedsordning.

 

Ansættelsesstart er d. 1. marts 2021

Ansøgningen sendes til: ansogning@ancotrans.dk

Har du spørgsmål omkring stillingen som speditørelev så ring til:

Tina Tønder, Operations Manager i Aarhus, på 89 41 90 48

 

– Vi ser meget frem til at høre fra dig!