Bliv speditionselev med et års udstationering i Europa

Bliv speditionslev med et års udstationering I Europa med start senest 1. Maj 2020

Som markedsleder indenfor container trucking i Danmark arbejder vi hos Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS konstant på at vokse på vores udenlandske markeder i Europa.

Ud fra vores syv kontorer i Danmark, Sverige, Tyskland og Holland håndterer vi dagligt mere end 750 lastbiler og ca. 1.300 skibscontainere og vi har i årtier uddannet et stort antal elever i den særlige container disponerings disciplin. Vores elever danner grundstammen blandt vores danske medarbejdere og langt størstedelen af vores elever fortsætter deres karriere hos ANCOTRANS.

Department: Spedition og shipping
Project Location(s): Europe

Bliv en af vores første internationale elever
Som et relativt nyt initiativ søger vi nu elever, som er friske på at lære alt om disponering af biler og skibscontainere i Danmark, for derefter at blive udstationeret et år i udlandet på et af ANCOTRANS kontorer i enten Gøteborg, Helsingborg, Hamburg eller Rotterdam. Start dato er hurtigst muligt, dog afhængig af hvornår det relevante business college starter.

 

Opstart i Danmark
I det første år, vil vi lære dig alt om container trucking i Danmark i et arbejdsmiljø fuld af fart og hurtige beslutninger, der skal træffes hvert minut. Vi vil sammen planlægge din uddannelse og eksaminer, så du føler dig fuldt klædt på til eventyr udenlands.

 

Yderligere udvikling i udlandet
Det er nu den internationale del starter! Afhængig af udviklingen på vores udenlandske markeder og dine personlige præferencer, vil du blive udstationeret til et af vores udenlandske kontorer. Vi sørger for, at du har et ordentligt sted at bo og vi dækker dine rejseomkostninger, når du skal til/fra skole i Danmark. Mens du er i udlandet, vil du blive yderligere uddannet i hvorledes container trucking foregår lokalt og regionalt, og opbygge værdifuld viden og erfaringer, som du med sikkerhed kan bruge, når du vender hjem.

 

Hvad bringer fremtiden?
Det kommer an på dig! Hvis du og ANCOTRANS er et godt match og du også kommer til at brænde for logistik og transport, så vil der med sikkerhed være et job til dig efterfølgende. Måske endda på et af vores kontorer i udlandet.

 

Den rigtige internationale elev har følgende (næsten) medfødte egenskaber:

  • En masse humor og nysgerrighed
  • Et internationalt mindset
  • Har dansk som modersmål men taler og skriver engelsk (og måske svensk, tysk eller hollandsk)
  • Er lærenem i forhold til alt mulig IT, herunder APPs etc.

Derudover har du gennemført en HHX, STX, HTX eller HF, der er/bliver suppleret med et 5- eller 10-ugers EUD-s forløb, rettet mod kontor, eller EUX Business også rettet mod kontor.

Hvis du har spørgsmål ang. vores internationale elevprogram så kontakt meget gerne:
Lars Thilqvist (lt@ancotrans.dk), Transport Manager i Glostrup, tlf.: 39159004.

Ansættelsesstart er senest d. 1. maj 2020.
Ansøgninger skal sende til: elev@ancotrans.dk – Angiv “Europa” i emnefeltet